Om företaget

utveckla servicetjänster

Om företaget


Office Service On Site har grundats av Anita Johansson. Vår uppgift är att ge service, att finnas till hands, utveckla servicetjänster, skapa ordning & reda på kontoret samt genomföra, följa upp och utvärdera servicen från era serviceleverantörer.
Anita har arbetat med servicetjänster i 16 år i olika roller (facility manager, distriktschef, affärsutvecklare) hos de främsta FM företagen i Sverige. Har träffat många intressanta kunder, fått uppdrag att utveckla nya lösningar och med stolthet levererat bra service. Med ett nätverk av duktiga partners så täcker vi upp allt som kan behövas för att ni ska få en högkvalitativ service på er arbetsplats – varje dag!
Nedan ser ni några uppdrag som Anita har ansvarat och genomfört.
CBRE GWS – december -16 till mars -17. Tf Site Manager med operationellt ansvar för 4 kunder, 7 kontor och 8 medarbetare. Även uppstart av 2 nya kontor under samma period. Innefattade alla operationella områden; medarbetare, ekonomi, kundnöjdhet, leverans samt utveckling av uppdragen. Oktober 17-april -18, Sourcing uppdrag och uppstart av nya globala uppdrag.
Advokat Magnus Kindstrand – december -16 till januari -17. Flytt av kontor med ansvar för planering, inköp, leverans samt montering och installation av möbler, förvaring samt IT-utrustning med tillhörande serviceavtal, trycksaker mm.
Deskjockeys Adjustment AB – april -17 till september -17. Uppdrag var omfattande bl.a. se över leverantörsavtal, koordinera flytt samt möbelbeställningar och beställning av växter. Mindre ombyggnationer för att skapa en mer funktionell och trivsam arbetsplats. Tillsammans med kund skapade jag arbetsbeskrivning för deras kommande servicemedarbetare – facility coordinator, samt vara med vid rekrytering och introduktion. Gjorde även tillsammans med kund en Trivsel Guide för både nuvarande och kommande anställda. Ett arbete som växte under uppdragets gång.
FM Högskolan, Liljeholmen – augusti och september 2017 & 2018. Kursledare/föreläsare i fem veckor för kursen  ”Grundbegrepp inom Facility Management” för 35 elever. Planerade kursinnehåll, skapade eget utbildningsmaterial, höll kursen och bokade in studiebesök samt ett antal gästföreläsare. Ett roligt uppdrag med mycket energi och stor nyfikenhet på branschen från studenterna.
————————————————————————————————————————————————-
Sagt om Anita som Facility Manager av tidigare kund:
Anita Johansson är en mycket positiv, drivande och engagerad person som är lyhörd för kundens behov och alltid säkerställer att uppgifterna blir utförda på bästa sätt, från ”ax till limpa”. Jag kan verkligen rekommendera Anita som en professionell samarbetspartner ”
Andreas Flyborg f.d. Fastighetschef, Fortum AB

Office Service On Site startades i september 2016. Vi finns till för er som saknar en dedikerad person för att utveckla servicen på ert kontor, som verkar för ett hållbart arbetssätt och som ser till att era serviceleverantörer ger er bra service – varje dag! Office Service On Site är godkänt för F-skatt.
Kontakta oss så bokar vi in ett första möte och tar temperaturen på just er arbetsplats.